Мени

Претрага
Предмети

4

Е Дневник за родитељеhttps://moj.esdnevnik.rs/login

Дигитална припрема за малу матуруhttps://zuov.gov.rs/digitalna-priprema-za-malu-maturu-na-sajtu-radio-televizije-vojvodine/

Учење на даљинуhttps://www.rasporednastave.gov.rs/

Администрација


Календар

Април 2020
НЕДПОНУТСРЕЧЕТ ПЕТСУБ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930


Новогодишња чаролија у нашој школи

Датум: 02. Januar 2020 14:17 Категорија: Новости


Новогодишњи празници су одлична прилика да се осврнемо и присетимо својих одлука, циљева и успеха, сумирамо резултате и уживамо у плодовима свог рада.
Сводимо рачуне са собом, али и другима. Пише се последња реч једне годишње приче, и желе најлепше жеље свим драгим људима.

Ученици Основне школе ,,Витко и Света" су на најлепши начин прославили овај празник. Били су веома вредни и припремили новогодишње приредбе, хуманитарне акције и продајне изложбе.

Наши најмлађи ученици из Малог Вртопа, Малог Крчимира и Великог Крчимира су удруженим снагама спремили приредбу која је одржана у школи у Малом Крчимиру,  уз помоћ учитељица Јоване Ђорђевић, Ивоне Гилић и Биљане Марковић.

     
    

   Ученици првог разреда у Г. Хану су нас  заједно са својом учитељицом Хајнал Холод, обрадовали  новогодишњом приредбом коју су припремили за своје родитеље, баке, деке, другаре. Сви заједно су уживали и разменили најлепше новогодишње жеље. 

   

   

   
Своје новогодишње чаролије показали су нам и ученици из Гркиње. Приредбу су организовали за своје најдраже, а у свему су им помогли учитељ Бојан Голубовић и учитељица Марина Ђорђевић.


   

   

   
У школи у Заплањској Топоници организована је хуманитарна приредба и продаја новогодишњих украса и честитки за Анђелу Алексић, бившу ученицу наше школе, са жељом да што пре оздрави. Хвала пуно свим родитељима, ученицима и колективу школе на одазиву и помоћи у реализацији ове хуманитарне акције.


   

   

   Ученици наше школе у Доњем Душнику заједно са ученицима из Горњег Драговља организовали су новогодишњу приредбу за станаре Дома за одрасла и стара лица ,,Трем" у Доњем Душнику. У организацији су им помогли учитељица Марија Јовановић и учитељ Зоран Гроздановић, а након завршетка приредбе ученицима су подељени новогодишњи пакетићи.